Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
Plakátok-szórólapok

Aspect plakátok

Megtervezzük reklámkampánya kellékeit, elkészítjük egyedi, testreszabott hirdetési anyagait. tovább...


Plakát tervezés


Arculattervezés

Megtervezzük cége, vállalkozása megjelenését, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az arculat kialakításában. tovább...


Arculattervezés


Fotózás

Események, termékek,
portrék, egyedi témák fotózása

Portréfotózás


Fotósunk elkészíti Önnek a szükséges fényképeket.
tovább...

Események fotózása


Multimédia

CD-k és lemezborítók tervezése - kivitelezése


Igény esetén tudunk segíteni a szövegírásbn, zeneszerzésben és a hangszerelésben is. tovább...Kérje ajánlatunkat

Árajnálat kérésKövessen minket Facebookon!

 

SzolgáltatásokArculattervezés és logókészítés

Kialakítjuk cége teljeskörű arculatát a honlaptól a névjegykártyáig. Az arculat elkészítése nagyon fontos, egy tökéletesen kialakított megjelenéssel lehet csak a felhasználókat a honlapon tartani. Manapság az emberek pár másodperc alatt döntenek, hogy az oldalon maradnak-e, vagy elkattintanak. Ezalatt a pár másodperc alatt kell meggyőzni őket, hogy maradjanak, így a webdesign az első kapu a sikeres honlaphoz.
Az arculat kialakításával összefüggően elkészítjük cége logóját, melyet természetesen a honlapon, névjegykártyán is megjelentetünk. Egy terméket vagy céget gyakran a logója alapján jegyeznek meg az emberek, ezért fontos a logó kialakítása, megjelenése.


Logó, logókészítés


Honlapkészítés

Célunk, hogy az aktuális trendnek megfelelő honlapokat készítsünk megrendelőink számára úgy, hogy a felhasználóbarát kialakításra, keresőoptimalizálásra, áttekinthetőségre és a letisztult designra kiemelt figyelmet fordítunk. Cégünk a webfejlesztés területén szerzett többéves tapasztalatát nyújtja Önnek minden egyes projekt során.

Rengeteg cég foglalkozik manapság honlapok készítésével, de megbízható és hozzáértő szakembereket nehéz találni. Segítünk minden felmerülő kérdésben, megtervezzük az online marketing szempontjából tökéletes honlapját, programozóink megvalósítják egyedi igényeit. Mi olyan honlapot készítünk Önnek, ami a jelen kor követelményeinek megfelelve interaktívan, de mégis könnyen kezelhetően felkelti a látogató figyelmét, így Ön vásárlókat és ügyfeleket tud szerezni honlapján keresztül.

Üzletpolitikánk lényege a partnerekkel történő maximális együttműködés a fejlesztés ideje alatt és az átadás után is. Közösen dolgozva a mi érdekünk is, hogy Ön és vállalkozása sikeres legyen, mely eléréséhez mi a weben történő minőségi megjelenést biztosítjuk.Keresőoptimalizálás

Honlapjainkat a korszerű keresőoptimalizálás technikájával összhangban hozzuk létre, hiszen az a legfontosabb, hogy honlapja ne csak készen legyen, hanem látogassák is a felhasználók. Közösen dolgozva a mi érdekünk is, hogy az Ön honlapját minél többen felkeressék és ott is maradjanak.
A keresőoptimalizálás nem egy egyszeri munka, folyamatosan felügyelni kell, hogy a konkurensekkel szemben a lehető legjobb pozíciót érje el honlapja. A folyamatos munka mellett online kampányokkal segítjük a látogatások számának emelkedését, így az organikus és a fizetett hirdetések között is megfelelő helyen jelenhet meg.Online marketing

Nem elég egy szép honlap és egy szép logó, a sikerhez ennél több kell. A bemutatkozó szövegek megfogalmazása, a honlap marketing felépítése, a reklámszövegek megírása és elhelyezése mind nagyban hozzájárul a sikeres működéshez. Segítünk az jó reklámszöveg megfogalmazásában, online kampányok előkészítésében és kivitelezésében.Webshop készítés

Megtervezzük és elkészítjük webshopját, mely a jelenlegi piac legfontosabb értékesítési felülete. Az emberek egyre nagyobb százaléka vásárol az Interneten, ezért a korszerű és könnyen használható webshop alapvető igény már egy kisebb vállalkozásnál is.


Tárhelyszolgáltatás

Ügyfeleink részére domain név regisztrációt és tárhelyszolgáltatást biztosítunk. Tanácsot adunk a megfelelő tárhely kiválasztására, mely segítségével a honlapja megbízhatóan és biztonságosan üzemelhet. Segítünk a tárhely karbantartásában és beállítjuk az Ön számítógépén a kapcsolódáshoz szükséges szoftvereket.

Tárhelyszolgáltatás

Google Adwords kampányok   Google Adwords kampányok

A fizetős Google Adwords kampányok során honlapját több kulcsszóra is kiemeljük a Google keresőjében, és az Ön által meghatározott költségkereten belül beállítjuk a legmegfelelőbb kampányaktivitást és kulcsszó-adatbázist. Az Adwords lényege, hogy csak a tényleges kattintásokért kell fizetni, így ez a legköltséghatékonyabb megoldás arra, hogy leendő vásárlókat és ügyfeleket irányítsunk az Ön weblapjára.
A kampány segítségével ellenőrizhetően 30%-os forgalomnövekedés érhető el honlapján.Google Adwords kampányok  Facebook kampányok

A web világának változásával a felhasználói szokások is változnak.
Manapság a Facebook a legelterjedtebb közösségi portál, csak Magyarországról közel 3.000.000 regisztrált felhasználója van, így potencionális marketing lehetőséget rejt magában. Egy aktív Facebookos reklámkampány után átlagosan 20%-os forgalomnövekedést érhet el honlapján. További előnye, hogy a felhasználóknak folyamatosan lehet információkat küldeni, melyet ők továbbadhatnak az ismerőseiknek, így jelentős látogatói bázis építhető ki.

Online és személyes informatika oktatás

Vállalunk csoportos és egyéni informatika oktatást. Részletes információkért kérjük tekintse meg informatika oktatással foglalkozó honlapunkat: www.informatika-tanfolyamok.hu


Oktatás, informatika oktatás

Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva! - WUP Webstúdió Bt.
Az oldalon található képeket tulajdonosi engedély nélkül felhasználni tilos!